Vil du gerne bære dit barn i en vikle?

Der er i dag rigtig mange forældre – og mødre især, der er vilde med de mange fordele, der er ved en vikle.

For det første gør den det meget let at komme omkring med sit barn, mens ens arme er fri, og det betyder, at man vil opleve en lang større bevægelighed og frihed til at gøre det, som man vil, mens barnet slapper af.

For det andet er en vikle god for båndet mellem forælder og barn. Når barnet ligger tæt på sin mor eller far og hører hjertet slå, vil det skabe en helt speciel samhørighed, der også styrker forholdet.

Find den rigtige vikle

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så kan det være, at du også gerne vil bære dit barn i en vikle. Dog kan det synes en smule svært at komme godt fra start.

Du skal nemlig først og fremmest finde fem til den rette vikle – og der er mage at vælge mellem. Det er noget, der gælder mønster og størrelse, men også materialet og tykkelsen. Der findes for eksempel nogle, der er gode til sommer og andre, der er gode til vinter, og så er det også forskelligt, hvilken størrelse og længde du har behov for, alt efter hvordan du vil vikle.

Bliv guidet online

Derfor kan det være, at du har brug for en god guide til, hvordan du kommer godt i gang med at vikle, og ligeledes hvordan det gøres sikkert, således det er både godt og behageligt for dig og barn.

Og derfor bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; moonboon.dk. Her har du nemlig mulighed for at se guide til at binde strækvikle og dermed få nogle rigtig gode tips til strækvikler.