Vurdering samt opkøb af dødsbo

Kender du en, som desværre er gået bort og har efterladt sig et dødsbo? Det skal ryddes, og der kan være mange genstande af værdi. Men dette er ikke noget, du bør gøre alene.

Dødsboer indeholder som regel mange forskelligartede effekter, som alle har meget forskellige værdier. Ved rydning og opkøb af dødsbo finder man eksempelvis mange gamle brugsgenstande, som typisk har en affektionsværdi for de efterladte arvinger. For at sikre at arvingerne altid får det maksimale udbytte efter dødsfaldet, samtidig med at de oplever mindst mulig ulejlighed ved udrydning, tilbydes opkøb af dødsbo.

Det er utrolig vigtigt at få nogle professionelle og objektive øjne på ved rydning af dødsbo, idet det kan gøre en række praktiske ting nemmere i en svær tid. Du får altså en hjælpende hånd, som kan være særdeles efterspurgt i den svære tid.

Ved opkøb af dødsbo kan du altså tjene gode penge på antikviteter, guld og sølv, og hvis der ved rydning forefindes effekter, som ikke har interesse, skal du heller ikke tænke på at få det ryddet af vejen.

Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du her læse meget mere om opkøb af dødsbo.

Sådan foregår opkøb af dødsbo

Det første du skal gøre, hvis du ønsker et opkøb af dødsbo er selvfølgelig at aftale mødetid og sted. Derefter får du lov til at sætte effekter med høj affektionsværdi til side. Eksperterne gennemgår derefter effekterne punkt for punkt og foretager en vurdering af dødsboet. Du skal herefter vurdere tilbuddet på køb af de forskellige effekter, og vurdere om du/I vil sælge eller ej. Derefter indgås en handel, og dødsboet kan nu totalryddes hvis ønsket.

Du undrer dig måske over, hvilken ting som har værdi, og om disse ting findes i dødsboet. De forskelligartede effekter, som har stor interesse er:

  • Antikviteter
  • Designervarer
  • Bedre møbler
  • Sølvtøj
  • Smykker
  • Møntsamlinger
  • Og meget mere …

De efterladte arvinger kan altså få en hel masse ud af et opkøb af dødsbo, og der findes måske nogle effekter, som I ikke vidste havde værdi. Derfor er det en god idé at få nogle professionelle til at kigge på det.